Startersbegeleiding

Als starter in Groningen of Drenthe hulp van een accountancykantoor

De juiste entree in ondernemersland

Het ondernemingsplan, financieringsaanvragen, de fiscus; er komt nogal wat kijken bij het starten van een eigen bedrijf. U ervaart dat dagelijks aan den lijve. Juist in deze fase is het van belang om de zaken gedegen aan te pakken. Wij ondersteunen u graag bij uw eerste stappen op het ondernemerspad.
Als startende ondernemer kunt u zich weinig rust veroorloven. Meerdere malen per jaar moet u bijvoorbeeld aangiften omzetbelasting doen. Als de zaken een beetje beginnen te lopen, wordt overzicht houden al snel een hele klus. Zeker als u ook nog eens personeel aan gaat nemen. In dat geval biedt Admifa Accountants en Adviseurs een steuntje in de rug.

Hoe begeleidt Admifa starters in regio Groningen en Drenthe?

Een betrokken houding is de eerste stap. Wij kennen het administratieve ondernemerslandschap en onthouden wat er speelt in uw bedrijf. Onze accountants hebben de papieren. Ze weten met de juiste administratieve structuur optimaal rendement op te leveren voor uw bedrijf. Wij denken strategisch met u mee. Nemen taken uit handen. We bieden:

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten, of zoekt u direct specialistisch advies neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Verbeteringen aanbrengen?

Om eventuele onderhandelingen sterk in te stappen en/of goed doordachte keuzes voor uw bedrijf te kunnen maken, is het belangrijk dat u een helder inzicht heeft in de staat van uw bedrijf. Waarom gaan zaken zoals ze gaan? Waar liggen verbeterpunten? Hoe kan uw financiële huishouding nog doelmatiger worden ingericht? Antwoord op deze vragen vergroot de grip op uw bedrijfsvoering. U staat sterker in de markt.