Accountancy voor de agrarische sector in Groningen en Drenthe

Agrarisch advies op maat

Als u in de agrarische sector werkt, begrijpen wij dat u zich het liefste bezighoudt met de kerntaken van uw bedrijf. Aandacht voor administratieve taken, subsidiemogelijkheden en juridische- en fiscale zaken staat vaak niet hoog op de prioriteitenlijst. En toch is ook daar veel rendement te halen. Admifa biedt daarom gedegen agrarisch advies op maat.

De agrarische sector heeft te maken met tal van wetten en regels. Onze agrarische specialisten houden de ontwikkelingen nauw in de gaten. Met onze kennis en kunde stemmen wij het advies precies af op uw bedrijfssituatie, wensen en de agrarische ontwikkelingen. We bespreken de mogelijkheden, regels en financiële consequenties van de diverse opties graag met u. 

Totaalaanbod voor agrarisch advies

Wij hebben voor u een full-serviceconcept met een breed dienstenaanbod; van subsidies, betalingsrechten en mestbeleid tot en met een mogelijke bedrijfsovername. Maar denk ook aan gemeenschappelijk landbouwbeleid, asbestsanering en de toepassing van milieu-investeringen zoals zonnepanelen. Onze werkzaamheden op het gebied van administratie, belastingen en accountancy ontlasten u structureel.

Kennis van subsidiemogelijkheden

Weet u zeker dat u alle subsidiemogelijkheden benut? Onze agrarische specialisten zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en adviseren u graag.
Bent u op zoek naar een betrouwbaar, betrokken en persoonlijk accountancykantoor in de regio Drenthe en Groningen? We staan altijd voor u klaar. Woont u in de omgeving van Borger-Odoorn of Westerwolde? Kom gerust eens langs!

Advies, grip en focus

Is uw administratie op orde en heeft u een duidelijk beeld hoe u de toekomst voor u ziet? Wilt u een businessplan schrijven met realistische cijfers? Zelf doen is soms erg lastig.

Wij hanteren een werkwijze dat gebaseerd is op cijfers en doelen. Met behulp van deze informatie helpen wij u om te bepalen waar u staat, waar u naartoe wilt en hoe u daar kunt komen. Wij doorlopen samen met u constant dezelfde concrete stappen om uw doelen waar te kunnen maken, namelijk analyseren, adviseren en evalueren. Zo heeft u grip op de zaak en focus.