Klantervaringen

Wat is de reden waarom onze klanten voor ons gekozen hebben? Wat voor type klanten bedienen wij, wat zijn de ambities, verwachtingen waar wij altijd op proberen in te spelen. Lees de Admifa klantervaringen..

Warenhuis

Een interview met Marskramer Emmer-Compascuum

Accountant voor MKB Stadskanaal - Emmen
Een trouwe klant van Admifa is Marskramer Emmer-Compascuum, de winkel van enthousiaste ondernemers Edwin en Karin Moes. Een prachtige winkel met eigenlijk drie winkels onder één dak. De winkel wordt ook wel de V&D van de regio genoemd en dat is niet voor niets. Eigenaar Edwin vertelde ons alle ins-en-outs.

Winkelier

Een interview met de Natuurdrogist in Stadskanaal

Natuurdrogist Stadskanaal

We spraken Marcel Steenstra van De Natuurdrogist in Stadskanaal. Hij runt samen met zijn vrouw al 20 jaar lang deze prachtige drogisterij. De Natuurdrogist is ook klant van Admifa.

Autobedrijf

Een interview met Renault Herbers

Autobedrijf Accountant
Renault Herbers is een gevestigde naam in Oost-Groningen. Een prachtig autobedrijf gespecialiseerd in jong gebruikte auto’s. Het familiebedrijf is al jarenlang klant bij Admifa Accountants & Bedrijfsadviseurs. We spreken eigenaar Björn Herbers over zijn bedrijf en zijn ervaringen met Admifa.

Contactformulier

Bent u geïnteresseerd in onze diensten, heeft u een vraag of wilt u kennismaken? Vul het formulier in en we nemen binnen een werkdag contact met u op.