Juridisch advies

Is uw huidige ondernemingsvorm nog wel de meest voordelige? Wat is de beste strategie voor bedrijfsovername? Vragen over fiscale of juridische kwesties lopen behoorlijk uiteen. Wij kennen de wegen van de wet en helpen u de paden te bewandelen die voor u het voordeligste zijn.

Fiscaal-juridisch advies op alle fronten

Veranderingen in uw bedrijf hebben consequenties voor de juridische status. De gevolgen daarvan zijn voor een leek nauwelijks te overzien. Hulp van een accountant kan daarom een groot fiscaal voordeel opleveren. Daar hoeft u zelf niet veel voor te doen. 

Is het voor u fiscaal aantrekkelijk om een bv op te zetten, dan weten onze adviseurs u haarfijn uit te leggen hoe en waarom. Wilt u uw bedrijf laten opvolgen, dan kennen wij de beste strategie. Gaat u met pensioen? We helpen u dit zo te regelen zodat u optimaal van uw pensioen kunt genieten.

Samenwerking met Boer&Recht

(Agrarische) ondernemers krijgen in toenemende mate te maken met complexe wet- en regelgeving. Wilt u weten welke regels in een specifieke situatie gelden? Of hoe een bepaalde regel uitgelegd moeten worden? We informeren u graag over de regels en wetgeving tot in detail.

De adviespraktijk is misschien wel het belangrijkste onderdeel van het werk van een jurist. Door tijdig juridische hulp in te roepen, kunnen problemen of juridische discussies in veel gevallen worden voorkomen. Denk aan een juist opgesteld contract of een constructief gesprek bij een dreigend conflict.

Soms is een juridische procedure niet te voorkomen. Bijvoorbeeld als u een boete hebt ontvangen. Of iemand tekent bezwaar aan tegen de omgevingsvergunning die aan u is verleend. Boer&Recht kan een procedure voor u opstarten of u van juridische bijstand voorzien, als u door een ander in een juridische procedure belandt.

 

Advies, grip en focus

Is uw administratie op orde en heeft u een duidelijk beeld hoe u de toekomst voor u ziet? Wilt u een businessplan schrijven met realistische cijfers? Zelf doen is soms erg lastig.

Wij hanteren een werkwijze dat gebaseerd is op cijfers en doelen. Met behulp van deze informatie helpen wij u om te bepalen waar u staat, waar u naartoe wilt en hoe u daar kunt komen. Wij doorlopen samen met u constant dezelfde concrete stappen om uw doelen waar te kunnen maken, namelijk analyseren, adviseren en evalueren. Zo heeft u grip op de zaak en focus.