Onze cliënten

Admifa slaat voor u een weg door de jungle van belastingregels. In het oerwoud van complexe regels en wetten, dat soms een ware wildgroei kent, is het vinden van de weg voor veel ondernemers geen pretje. Wij gidsen u er doelgericht doorheen.

Betrokken

Accountancy gaat veel verder dan een boekhouding voeren. Een accountant heeft een officieel beschermde titel, mag zijn bedrijf als enige een accountantskantoor noemen. Dat betekent dat Admifa Accountants en Adviseurs aan diverse regelgeving moeten voldoen. Onze opgeleide werknemers krijgen daarvoor continu bijscholing. Vertrouw uw jaarstukken en rapportages met een gerust hart aan ons toe. We staan u ook bij in de verbetering van uw financiële huishouding.

Nieuwe ontwikkelingen signaleren we tijdig. Zo behoeden we u voor onverwachte of hoge belastingaanslagen. Precies wat u van een erkend accountantskantoor kunt verwachten.

Aangesloten bij NBA, Extendum en Novak

Wat kost een accountant of administratiekantoor?

Een goede accountant betaalt zichzelf terug. Admifa Accountants en Advies zet zich dagelijks in om deze belofte waar te maken. Onze adviseurs zijn volledig transparant over de werkzaamheden die ze voor u verrichten. U krijgt vooraf een helder inzicht in de werkzaamheden die we voor u gaan verrichten. Is een taak volbracht, dan staan alle vervulde werkzaamheden vermeld in een overzichtelijke factuur.

Verbeteringen aanbrengen?

Om eventuele onderhandelingen sterk in te stappen en/of goed doordachte keuzes voor uw bedrijf te kunnen maken, is het belangrijk dat u een helder inzicht heeft in de staat van uw bedrijf. Waarom gaan zaken zoals ze gaan? Waar liggen verbeterpunten? Hoe kan uw financiële huishouding nog doelmatiger worden ingericht? Antwoord op deze vragen vergroot de grip op uw bedrijfsvoering. U staat sterker in de markt.

Accountant voor MKB Stadskanaal - Emmen

Voor elke MKB-ondernemer een oplossing op maat

Mkb-ondernemers in de regio Groningen en Drenthe vinden in ons een sterke partner. Onze klanten zijn actief in de meest uiteenlopende sectoren en branches. We begeleiden mkb’ers met diverse soorten dienstverlening, waaronder administratie, belasting, accountancy, subsidies en advies bij de juiste bedrijfsstrategie.

Sectoren

Een willekeurige greep uit onze cliëntenportefeuille. Wij werken voor ondernemers in de volgende sectoren: