Salaris- administratie

Een administratieve taak als salarisverwerking kan ook door ons worden uitgevoerd. 

Administratieve diensten

Werkt u in de regio Groningen of Drenthe? Dan is Admifa Accountants en Adviseurs uit Stadskanaal de partij die u zoekt. Bovendien kunnen wij u helpen bij juridische kwesties rondom het arbeidsrecht. Wij fungeren dus als een steunpilaar die u veel zorgen uit handen neemt.

Op de volgende gebieden zijn wij u van dienst:

Advies, grip en focus

Is uw administratie op orde en heeft u een duidelijk beeld hoe u de toekomst voor u ziet? Wilt u een businessplan schrijven met realistische cijfers? Zelf doen is soms erg lastig.

Wij hanteren een werkwijze dat gebaseerd is op cijfers en doelen. Met behulp van deze informatie helpen wij u om te bepalen waar u staat, waar u naartoe wilt en hoe u daar kunt komen. Wij doorlopen samen met u constant dezelfde concrete stappen om uw doelen waar te kunnen maken, namelijk analyseren, adviseren en evalueren. Zo heeft u grip op de zaak en focus.

Helpende hand met uw personeel

Loonbelasting, sociale verzekeringen, arbeidsrecht en verzuimproblematiek zijn zaken waar u mee te maken krijgt als u personeel aanneemt. U moet aan de slag met salarisverwerking. Regels en wetten veranderen snel. Daar dient u rekening mee te houden. Onze adviseurs helpen u graag bij dit terugkerende proces waarbij kwaliteit en continuïteit van groot belang zijn. Zij leren uw bedrijf snel kennen en weten al gauw precies wat er bij u speelt. Dat maakt de communicatie een stuk gemakkelijker.