Bedrijfsadvies

Wat is uw koers? Een bedrijfsadviseur van Admifa kan u door middel van bedrijfsadvies helpen zelf uw koers beter uit te stippelen. 

Hulp bij overname of kredietaanvraag

Uw potentiële partners en geldverstrekkers willen weten wat ze aan u hebben. Om krachtig en doordacht over te komen, is het belangrijk dat u weet waar u staat. Dat uw administratieve en financiële zaken soepel lopen. Een bank licht bijvoorbeeld alle voorstellen kritisch door. Uw begrotingen, prognoses en financiële zaken moeten kloppen als u financiële steun wilt ontvangen. Met de hulp van Admifa Accountants en Adviseurs staan uw papieren als een huis.

Omgang met andere bedrijven en kredietverstrekkers vraagt om enige overtuigingskracht. Een gedegen administratie vormt daarvoor een uitstekende grondslag. Maar ook bij het bepalen van de richting van uw bedrijf kan een ervaren, externe blik van pas komen.

Een doordachte strategie

Slechts de helft van de startups in Nederland overleeft de eerste 5 jaar. Dit heeft niet alleen met succesvolle verkoop te maken, maar ook met een doordachte strategie. De concurrentie is soms moordend. Veranderingen zijn onvermijdelijk, maar een verkeerde timing kan funest zijn. Een goede studie van de administratie geeft een beter beeld in wat er mogelijk is en wat niet. Heeft u deze zaken goed op orde, dan bent u ook voor partners en investeerders aantrekkelijker. Dat biedt extra kansen voor groei. Onze specialisten helpen u graag dit te bewerkstelligen.

Bekijk ook eens deze veelgestelde vragenpagina voor (startende) ondernemers.

Advies, grip en focus

Is uw administratie op orde en heeft u een duidelijk beeld hoe u de toekomst voor u ziet? Wilt u een businessplan schrijven met realistische cijfers? Zelf doen is soms erg lastig.

Wij hanteren een werkwijze dat gebaseerd is op cijfers en doelen. Met behulp van deze informatie helpen wij u om te bepalen waar u staat, waar u naartoe wilt en hoe u daar kunt komen. Wij doorlopen samen met u constant dezelfde concrete stappen om uw doelen waar te kunnen maken, namelijk analyseren, adviseren en evalueren. Zo heeft u grip op de zaak en focus.