Alle diensten

Een sterke full-service partij voor MKB-ondernemers in Groningen en Drenthe. 

Ons bedrijf is een steunpilaar voor mkb-ondernemers in Groningen en Drenthe. Wij bieden zowel kleine zelfstandigen als middelgrote bedrijven alle administratie en accountancy-ondersteuning die ze nodig hebben. Onze specialisten bieden op diverse vlakken doeltreffend advies.

Administratie

Admifa uit Stadskanaal heeft brede kennis van administratie. Sommigen vinden het rompslomp. Anderen genieten bij het invullen van hun administratie van de orde die ze scheppen. Het is hoe dan ook een verplichting. Admifa helpt u erbij. Bekijk onze administratieve diensten.

Accountancy

Jaaropgaves en tussentijdse rapportages moeten foutloos worden opgeleverd. Ons team van accountants en adviseurs heeft het oog voor detail dat daarvoor nodig is. Wij verzorgen voor u de aangiftes inkomstenbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting, loonbelasting, erfbelasting en schenkbelasting. Meer informatie op pagina accountancy.

Bedrijfsadvies

Kent u alle sterke en zwakke punten van uw bedrijf? Een echte accountant schept een helder overzicht over de inkomsten en de uitgaven. U krijgt direct een indruk welke de volgende stap is.

Vanuit verschillende hoeken in de samenleving zijn ontwikkelingen gaande waarbij bepaalde bedrijfstakken gestimuleerd worden. Admifa Accountants en Adviseurs kent dit werkveld als geen ander en voorziet u graag van de laatste ontwikkelingen, subsidies en bedrijfsadvies.

Salarisverwerking

De belastingdienst vraagt om een heldere salarisverwerking wanneer u mensen in dienst heeft. Er komt dan een hoop op u af. Wij kunnen u hierbij helpen.

Juridisch advies

Op juridisch gebied zijn er binnen een onderneming altijd diverse vragen te stellen. Admifa is op de hoogte van de laatste wettelijke ontwikkelingen, en helpt u graag met juridisch advies.

Specialisatie agrarisch

Wij hebben diverse agrarische specialisten in dienst. Zij houden u op de hoogte wat betreft de ontwikkelingen en subsidies in deze sector, waar er de laatste tijd nogal wat van zijn.