Accountant voor MKB & agrarische bedrijven

Admifa uit Stadskanaal slaat voor u een weg door de jungle van belastingregels. In het oerwoud van complexe regels en wetten, dat soms een ware wildgroei kent, is het vinden van de weg voor veel ondernemers geen pretje. Wij gidsen u er doelgericht doorheen.

Foutloze tussentijdse rapportages, feilloze jaarrekeningen

Accountancy gaat veel verder dan een boekhouding voeren. Een accountant heeft een officieel beschermde titel, mag zijn bedrijf als enige een accountantskantoor noemen. Dat betekent dat we bij Admifa Accountants en Adviseurs aan diverse regelgeving moeten voldoen. Onze opgeleide werknemers krijgen daarvoor continu bijscholing. Vertrouw uw jaarstukken en rapportages met een gerust hart aan ons toe. We staan u ook bij in de verbetering van uw financiële huishouding.

Jaarrekening maken

Het opstellen van de jaarstukken, de jaarrekening, vraagt om een grondige aanpak. Maar hoe doet u dit? Onze adviseurs helpen u er graag bij. Wij weten precies hoe wij een jaarrekening opstellen. Dit creëert niet alleen inzicht voor uzelf, maar ook voor bijvoorbeeld financierders.

Verbeteringen aanbrengen?

Om eventuele onderhandelingen sterk in te stappen en/of goed doordachte keuzes voor uw bedrijf te kunnen maken, is het belangrijk dat u een helder inzicht heeft in de staat van uw bedrijf. Waarom gaan zaken zoals ze gaan? Waar liggen verbeterpunten? Hoe kan uw financiële huishouding nog doelmatiger worden ingericht? Antwoord op deze vragen vergroot de grip op uw bedrijfsvoering. U staat sterker in de markt.

Kennis van de complexe wetgeving

Belastingsaangiften zijn niet uw hobby. Dat begrijpen wij. U wilt lekker kunnen ondernemen. Bij Admifa blijven we continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van belasting in diverse bedrijfsbranches. We verzorgen met deze kennis het precisiewerk dat u nodig heeft om de aangifte correct in te dienen. Dan kunt u zich bezighouden met het werk waar uw hart naar uitgaat.

Kennis van de complexe wetgeving

Wij verzorgen uw belastingaangiftes:
  • inkomstenbelasting, inclusief winstaangifte,
  • omzetbelasting,
  • vennootschapsbelasting,
  • loonbelasting, erf- en schenkbelasting.

Wij weten hoe afstemming van verschillende belastingsvormen fiscaal voordeel op kan leveren. Daarom is een investering in Admifa Accountants en Adviseurs voor veel ondernemers een winstgevende keus. 

U onderneemt, wij doen de cijfers

Ondernemen is leuk, maar kost ook veel tijd en aandacht tot in de details. Je wilt focus behouden en de cijfers op orde hebben. Daarvoor is het belangrijk een expert op de achtergrond te hebben die jou kan sturen of waar je op terug kan vallen.

Onze klanten zien ons als full-service kantoor met een locatie in Stadskanaal, Nieuw-Weerdinge en Hoogezand. Hier zorgen we dat jouw basis op orde is. Hier kunnen we je bij ondersteunen door de administratie goed voor je op te tuigen en de aangiftes op tijd te doen. Je wilt sturen op cijfers en groeien of juist jouw winst maximaliseren