Over Admifa

Altijd dichtbij. Betrokken en korte lijntjes tussen de collega’s. De sfeer is informeel met leuke collega’s met allerlei disciplines. 

Ons verhaal sinds 1999

Gestart in Stadskanaal

Eigenaar Bert Schulte (foto) is de trotse eigenaar en directeur van Admifa. “Het leuke vind ik om ook met klanten in contact te blijven. Zo doe ik vaak een rondje langs klanten die met bepaalde vragen rondlopen en een-op-een met een ondernemer en accountant aan tafel willen zitten. Sinds kort hebben we er twee vestigingen bij door de overname van twee lokale administratiekantoren in Nieuw-Weerdinge en Tweede Exloërmond. Zo staan we nog dichter bij onze klanten in de regio. Deze kantoren zijn nu ook veel waardevoller omdat ze nu op dezelfde locatie ook het advies krijgen van een accountant”.

Full-service, betrokken en laagdrempelig

Wij weten graag de ins en outs van uw bedrijf of onderneming. Zie ons als uw vertrouwenspersoon, met wie u uw strategie deelt. Wij geven u vanuit onze ervaren blik terugkoppeling. We ondersteunen u op een prettige, persoonlijke manier om de administratieve structuur degelijk te houden. Waar mogelijk helpen we bovendien het rendement van uw bedrijf te verhogen. Onze accountants zijn als het ware deel van uw team.

Zowel kleine zelfstandigen als middelgrote organisaties rekenen op ons voor een diversiteit aan diensten. Administratie, belastingaangiftes, juridische zaken en bedrijfsadvies zijn onze specialiteit. Bent u onze klant, dan zijn wij betrokken bij uw bedrijf en denken we altijd met u verder. We werken in Groningen en Drenthe en spreken de taal van onze klanten, ook letterlijk in het dialect. Sommige klanten hechten daar veel waarde aan.

Cultuur

Onze cultuur staat voor collegialiteit, handen uit de mouwen en samen de schouders eronder. Stagiairs zien ons kantoor ook als een prachtige leerschool omdat alle expertises bij ons gemengd zijn. Je leert veel van elkaar. Dat vinden we belangrijk.

Drie vestigingen

In Stadskanaal werken de meeste medewerkers en om dichter bij onze klanten te zijn hebben we een locatie in Hoogezand en in Nieuw-Weerdinge

Kwaliteit

De medewerkers van Admifa zijn op de hoogte van alle fiscale en financiële regels en richtlijnen. Zij hebben oog voor uw situatie, uw branche en uw wensen en ambities. Samen zorgen we voor een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat waarin u maximaal rendement behaalt. Admifa is aangesloten bij de NBA en bij Extendum. Samen met deze organisaties staat Admifa voor een verantwoorde uitoefening van het beroep en het bewaken van de kwaliteit ervan.

Op de hoogte

Omdat we weten wie u bent en wat er speelt in uw bedrijf stemmen we ons advies daar op af. Met duidelijke taal brengen wij onze jarenlange ervaring aan u over. Een overzichtelijke presentatie van uw bedrijfsresultaten geeft u beter inzicht in het verleden, en de mogelijkheden voor de toekomst.
Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het administratieve landschap. Dat vertalen we naar degelijk advies. Een goed onderbouwde strategie biedt enorm veel voordeel voor uw bedrijf. Automatisering is niet meer weg te denken uit deze tijd. Admifa gaat daar uiteraard in mee. Wij bieden u diverse toepassingen om uw administratie snel en efficiënt te verwerken. Wij werken met Teamviewer en Unit4 Multivers Online (Boekhoudgemak).