Klanten over Admifa

Een interview met Marskramer Emmer-Compascuum

Wat is de reden waarom onze klanten voor ons gekozen hebben? Wat voor type klanten bedienen wij, wat zijn de ambities, verwachtingen waar wij altijd op proberen in te spelen.

Marskramer Emmer-Compascuum

Een trouwe klant van Admifa is Marskramer Emmer-Compascuum, de winkel van enthousiaste ondernemers Edwin en Karin Moes. Een prachtige winkel met eigenlijk drie winkels onder één dak. De winkel wordt ook wel de V&D van de regio genoemd en dat is niet voor niets. Edwin kun je jezelf introduceren?

Accountant voor MKB Stadskanaal - Emmen
‘Wij zijn Edwin en Karin Moes en hebben sinds 16 oktober 1996 een winkel in Emmer-Compascuum. We zijn begonnen als Warenhuis Leico-Centrum en in maart 2008 zijn we Marskramer geworden. Wij verkopen huishoudelijke artikelen, speelgoed en leuke cadeau en woonaccessoires. Onze winkel heeft eigenlijk nu drie winkels onder één dak. Elke winkel heeft een eigen naam, de huishoudafdeling is Marskramer, de speelgoedafdeling heet sinds kort Top1Toys en de afdeling met cadeau- en woonaccessoires is genaamd BY KARIN. De winkel heeft een oppervlakte van 400m2 met ook nog een benedenverdieping van ongeveer 200m2 daarin doen wij zomers altijd de tuinmeubel verkoop. Dus je kan wel zeggen dat we de gemakswinkel van Emmer-Compascuum en omstreken zijn. Ons bedrijf bestaat uit drie medewerkers naast mijn vrouw en ikzelf”.

Wat is het onderscheidend vermogen van jullie winkel?

“De kracht van onze winkel is vooral de veelzijdigheid, klantvriendelijkheid en de service natuurlijk. Doordat wij een zeer ruim assortiment hebben kunnen mensen voor al hun dagelijkse gebruiksvoorwerpen op huishoudelijk gebied bij ons terecht. Doordat wij zo een ruim assortiment hebben noem ik wel eens gekscherend dat wij de V&D van Emmer-Compascuum zijn”.

Jullie houden je goed staande met een mooie winkel en verrassend assortiment. Dat gaat vast niet vanzelf?

“Trots ben ik natuurlijk op het feit dat wij ondanks de moordende concurrentie nog steeds bestaan en als ik door de winkel loop dan zie ik gewoon een super strakke mooie winkel met een compleet aanbod. Dit gaat overigens niet vanzelf natuurlijk, je moet zorgen dat je altijd weer verrassend en vernieuwend bent met je assortiment om de mensen nieuwsgierig te houden. Ook hebben we op Facebook en Instagram een grote groep mensen die ons volgen en leuk vinden”.

Weet u het eerste contact nog met Admifa? Hoe verliep dat?

“Dat is eigenlijk een beetje toeval want Bert Schulte is jaren geleden mijn achterbuurman geworden en aangezien ik niet meer tevreden was met mijn toenmalige boekhouder was een praatje over de heg al voldoende om over te stappen en ben nu al jaren klant van hem”.

Wat is de reden dat jullie gekozen hebben voor Admifa?

“Het is voor mij zeer makkelijk vanwege de afstand natuurlijk, als er iets is je kunt zo bellen en langs gaan en je wordt er op je wenken bediend. En alles is tot op heden nog altijd zonder problemen verlopen nooit geen achteraf dingen die niet goed gaan waardoor je opeens forse naheffingen krijgt of iets dergelijks. Alles wordt zeer professioneel afgewerkt. Zoals het hoort natuurlijk”.

Wat vindt u belangrijk dat een bedrijf zoals Admifa voor een winkel zoals jullie doet?

“Een accountant is ervoor om je financiële zaken te doen en op orde te houden en ook al de personeelszaken met alle die regels houdt het maar eens bij? Ik ben zelf geen boekhouder en iedereen heeft zijn eigen specialiteit. Dus dat laat je aan de specialist over. Zo kan ik mij focussen op mijn eigen werk”.

“Een accountant is ervoor om je financiële zaken te doen en op orde te houden en ook al de personeelszaken met alle die regels houdt het maar eens bij? Ik ben zelf geen boekhouder en iedereen heeft zijn eigen specialiteit. Dus dat laat je aan de specialist over. Zo kan ik mij focussen op mijn eigen werk”.

Marskramer is gevestigd op Runde Zuidzijde 113 in Emmer-Compascuum. Meer informatie en leuke acties zijn te vinden op www.facebook.com/marskramer.emmercompascuum