Klanten over Admifa

Een interview met De Natuurdrogist Stadskanaal

Wat is de reden waarom onze klanten voor ons gekozen hebben? Wat voor type klanten bedienen wij, wat zijn de ambities, verwachtingen waar wij altijd op proberen in te spelen.

De Natuurdrogist Stadskanaal

We spraken Marcel Steenstra van De Natuurdrogist uit Stadskanaal. Hij runt samen met zijn vrouw al 20 jaar lang deze prachtige drogisterij. De Natuurdrogist is ook klant van Admifa.

Jullie winkel is een bekend gezicht in Stadskanaal. Je kan er bijna niet omheen als je door het centrum loopt of de markt bezoekt.

Natuurdrogist Stadskanaal

“We hebben een gezondheidswinkel alsmede een drogisterij gespecialiseerd in vitamine mineralen gezonde voeding en advies. Natuurlijk cosmetica, haarkleuren etc. Wij zijn actief in regio en bezorgen alle artikelen ook thuis. Zoals je al aangeeft hebben we een winkel in het centrum van Stadskanaal op Europaplein 12 naast de Hema. Het is een winkel van ongeveer 100 vierkante meter. We hebben naast onszelf nog een medewerker in dienst op zaterdag en die verlonen we via Power-Company. De winkel is van mij en mijn vrouw samen en zijn dus dagelijks hier samen aan het werk. Dit jaar bestaat onze winkel 20 jaar. We hebben een bedrijf opgebouwd met een goede naam in de regio. We zijn erg betrokken bij onze klanten en zijn trots dat we het helemaal zelf hebben opgebouwd. Stap voor stap hebben we in twintig jaar eigenhandig een klantenbestand opgebouwd dat altijd terug komt. We zijn kleinschalig en willen een zo hoog mogelijke service bieden. De klanten komen bij ons voor gespecialiseerde kennis van alle producten en vooral in advies. Dit jaar bestaat De Natuurdrogist 20 jaar”.

“Kijken we in die twintig jaar terug in de tijd dan is het gestart toen ik voorheen werkte als vertegenwoordiger bij een pillenleverancier en Whynette begon ooit in een kapsalon totdat ze in 2000 graag een eigen drogist wilde. Zo gezegd, zo gedaan. Ik hield mijn baan aanvankelijk nog aan. Toen de winkel goed liep, ging ik ook in de winkel werken. Met mijn achtergrond in de geneesmiddelen en de interesse in uiterlijke verzorging van mijn vrouw vormen we denk ik een perfect paar”.

Is jullie dienst in de loop der jaren erg veranderd?

“Laten we voorop stellen dat we het belangrijk vinden dat we een prettige, nette winkel zijn waar het personeel breed is opgeleid en waar goed advies geven het speerpunt is. In de winkel kun je met al je gezondheidsvragen terecht. Wij hebben alle natuurlijke producten in huis om iedere klacht te kunnen verlichten. Als gezond en bewust leven belangrijk voor je is dan ben je bij ons op het juiste adres. Als retailer is het tegenwoordig wel absolute noodzaak om online ook actief te zijn. We hebben daarom een bezorgdienst en bezorgen gratis binnen een straal van 10 kilometer rondom Stadskanaal. Zo bedienen we niet alleen de klanten die niet bij ons kunnen of durven komen, maar kunnen we ook klanten ontzorgen. De klant kan dus ook online kopen bij ons via www.denatuurdrogist.nl

Onze groothandel heeft 65.000 artikelen op voorraad staan en kunnen snel leveren. In zowel onze winkel als in de webshop vind je nog producten die je niet bij gewone drogisterijen vindt. Alles op het gebied van fytotherapie, homeopathie, suikervrij, glutenvrij, kleurstofvrij, dierproefvrij, huidproducten, haarproducten, voedingssupplementen, reformartikelen, honing en honderden soorten kruidenthee is in de webshop te vinden. Veel verschillende merken maken deel uit van het aanbod. Overigens zijn alle producten die je hier koopt goed voor mens, dier en milieu. Bij twijfel of voor advies kan men ook altijd even bellen of langskomen in de winkel. De winkel en webwinkel zijn elkaars verlengde”.

Weet u het eerste contact nog met Admifa? Hoe verliep dat?

“Het eerste contact met Admifa is geweest toen het dossier van accountant de heer Kip over is gegaan naar Admifa Accountants & Bedrijfsadviseurs. De heer Kip ging destijds met pensioen en zag in Admifa een goede opvolger voor zijn klanten.De reden dat we nog klant zijn bij Admifa is heel simpel. Het gras is bij een ander altijd groener, echter wat goed is moet je goed laten. Daarom zijn we al die jaren klant bij Admifa. We vinden het belangrijk dat we op de hoogte gehouden worden van de mogelijkheden en ontwikkelingen binnen de financiële wereld”.

De Natuurdrogist is gevestigd op Europaplein 12 in Stadskanaal. Meer informatie en leuke acties zijn te vinden op denatuurdrogist.nl