Welke richting kiest uw bedrijf?

Een accountant van Admifa kan u door middel van bedrijfsadvies helpen zelf uw koers beter uit te stippelen. Omgang met andere bedrijven en kredietverstrekkers vraagt bijvoorbeeld om enige overtuigingskracht. Een gedegen administratie vormt daarvoor een uitstekende grondslag. Maar ook bij het bepalen van de richting van uw bedrijf kan een ervaren, externe blik van pas komen.

Omgang met derden

Uw potentiële partners en geldverstrekkers willen weten wat ze aan u hebben. Om krachtig en doordacht over te komen, is het belangrijk dat u weet waar u staat. Dat uw administratieve en financiële zaken soepel lopen. Een bank licht bijvoorbeeld alle voorstellen kritisch door. Uw begrotingen, prognoses en financiële zaken moeten kloppen als u financiële steun wilt ontvangen. Met de hulp van Admifa Accountants en Adviseurs staan uw papieren als een huis.

Een doordachte strategie

Slechts de helft van de startups in Nederland overleeft de eerste 5 jaar. Dit heeft niet alleen met succesvolle verkoop te maken, maar ook met een doordachte strategie. De concurrentie is soms moordend. Veranderingen zijn onvermijdelijk, maar een verkeerde timing kan funest zijn. Een goede studie van de administratie geeft een beter beeld in wat er mogelijk is en wat niet. Heeft u deze zaken goed op orde, dan bent u ook voor partners en investeerders aantrekkelijker. Dat biedt extra kansen voor groei. Admifa Accountants en adviseurs helpt u dit te bewerkstelligen.