Een sterke partij voor MKB-ondernemers in Groningen en Drenthe

Admifa uit Stadskanaal heeft brede kennis van administratie. Ons bedrijf is een steunpilaar voor mkb-ondernemers in Groningen en Drenthe. Wij bieden zowel kleine zelfstandigen als middelgrote bedrijven alle accountancy-ondersteuning die ze nodig hebben. Onze specialisten bieden op diverse vlakken doeltreffend advies.

MKB Administratie

Administratie is een wettelijke plicht, maar ook een belangrijke bron van informatie over uw bedrijf;

Sommigen vinden het rompslomp. Anderen genieten bij het invullen van hun administratie van de orde die ze scheppen. Het is hoe dan ook een verplichting. Admifa helpt u erbij.

Belastingen

Wij verzorgen voor u de aangiftes inkomsten-, omzet-, vennootschaps-, loon- , erf- en schenkbelasting.

Accountancy

Wat is de beste strategie voor de overname van uw bedrijf in Groningen of Drenthe? Vraag het Admifa Accountants en Adviseurs;

Jaaropgaves en tussentijdse rapportages moeten foutloos worden opgeleverd. Admifa Accountancy en Adviseurs heeft het oog voor detail dat daarvoor nodig is.

Juridische zaken

Admifa Accountants en Adviseurs biedt u uitstekende adviezen over subsidies;

Op juridisch gebied zijn er binnen een onderneming altijd diverse vragen te stellen. Admifa is op de hoogte van de laatste wettelijke ontwikkelingen, en helpt u graag.

Bedrijfsadvies

Voor agrarisch bedrijfsadvies gaat u naar Admifa Accountants en Adviseurs in Stadskanaal;

Kent u alle sterke en zwakke punten van uw bedrijf? Een echte accountant schept een helder overzicht over de inkomsten en de uitgaven. U krijgt direct een indruk welke de volgende stap is.

Subsidies

Heeft u hulp nodig bij de salarisverwerking?;

Vanuit verschillende hoeken in de samenleving zijn ontwikkelingen gaande waarbij bepaalde bedrijfstakken gestimuleerd worden. Admifa Accountants en Adviseurs kent dit werkveld als geen ander.

Agrarisch bedrijfsadvies

Wij hebben diverse agrarische specialisten in dienst. Zij houden u op de hoogte wat betreft de ontwikkelingen in deze sector, waar er de laatste tijd nogal wat van zijn.

Salarisverwerking

boekhoudingsklussen;

De belastingdienst vraagt om een heldere salarisverwerking wanneer u mensen in dienst heeft. Er komt dan een hoop op u af. Wij kunnen u hierbij helpen.