Doe uw zaken eenvoudig online met Admifa

Automatisering is niet meer weg te denken uit deze tijd. Admifa gaat daar uiteraard in mee. Wij bieden u diverse toepassingen om uw administratie snel en efficiënt te verwerken. Wij werken met Teamviewer en Multivers Online.

Multivers Online

Internetboekhouden met Multivers Online is veilig, eenvoudig en efficiënt. Bovendien is uw boekhouding overal en altijd beschikbaar. Groeit uw bedrijf, dan groeit het boekhoudprogramma moeiteloos met u mee.


De voordelen van uw eigen boekhouding online:
Lagere accountantskosten;
Beter inzicht in actuele en gecorrigeerde cijfers;
Back-ups uitwisselen met uw accountant is niet meer nodig;
U betaalt een vast bedrag per maand;
Updates worden automatisch verzorgd;
Er is een online koppeling beschikbaar met uw bank voor alle bankmutaties.

Wij nodigen u uit om Accounting Online geheel vrijblijvend uit te proberen.

Bekijk het introductiefilmpje

Management Monitor van Accounting Online

De Unit4 Multivers Management Monitor biedt u overzicht over de financiële situatie van uw bedrijf. Dit systeem heeft een automatische factuurfunctie en biedt de mogelijkheid betalingen snel af te handelen. Het werkt zowel op pc en laptop als op tablets en smartphones. In het dashboard kiest u gemakkelijk de grafieken die u relevant vindt. Zo krijgt u een beeld
van de omzet, in absolute getallen, maar ook als percentage van het totale budget van uw bedrijf. U schakelt eenvoudig tussen de jaren of tijdsperiodes,
en tussen de verschillende functies. Wilt u meer informatie over dit handige accountantssysteem? Bekijk het introductiefilmpje van Management Monitor, of neem contact op met Admifa Accountants en Adviseurs. 

Teamviewer

Bij Admifa maken wij gebruik van Teamviewer. Met behulp van deze tool kunnen wij een beveiligde verbinding leggen met uw pc. Zo wordt het mogelijk om op afstand samen naar uw beeldscherm te kijken. Dit is ideaal om u snel en gemakkelijk te helpen bij het gebruik van uw boekhoudprogramma. Het kan u bijvoorbeeld helpen bij de aangifte omzetbelasting. We hoeven dan niet meer bij u langs te komen. Dat scheelt een hoop tijd en geld. Voor veel zaken hoeft u geen contact te leggen met een servicedesk, maar kunt direct bij uw accountantskantoor terecht. U hoeft ook geen licentie aan te schaffen, want het gebruik van Teamviewer is voor u gratis.

Bezoek de site