Ondersteuning en advies voor ondernemers

Zowel kleine zelfstandigen als middelgrote organisaties rekenen op ons voor een diversiteit aan diensten. Administratie, belastingaangiftes, juridische zaken en bedrijfsadvies zijn onze specialiteit. Bent u onze klant, dan zijn wij betrokken bij uw bedrijf, en denken we altijd met u verder. We werken in Groningen en Drenthe.

Betrokkenheid

Wij kennen de ins en outs van uw bedrijf of onderneming. Zie ons als uw vertrouwenspersoon, met wie u uw strategie deelt. Wij geven u vanuit onze ervaren blik terugkoppeling. We ondersteunen u op een prettige, persoonlijke manier om de administratieve structuur degelijk te houden. Waar mogelijk helpen we bovendien het rendement van uw bedrijf te verhogen. Onze accountants zijn als het ware deel van uw team.

Advies op maat

We weten wie u bent en wat er speelt in uw bedrijf. Daar stemmen we ons advies op af. Met duidelijke taal brengen wij onze jarenlange ervaring aan u over. Een overzichtelijke presentatie van uw bedrijfsresultaten geeft u beter inzicht in het verleden, en de mogelijkheden voor de toekomst.

Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het administratieve landschap. Dat vertalen we naar degelijk advies. Een goed onderbouwde strategie biedt enorm veel voordeel voor uw bedrijf.

Kwaliteit

De medewerkers van Admifa zijn op de hoogte van alle fiscale en financiële regels en richtlijnen. Zij hebben oog voor uw situatie, uw branche en uw wensen en ambities. Samen zorgen we voor een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat waarin u maximaal rendement behaalt.

Admifa is aangesloten bij de NBA en bij Extendum. Samen met deze organisaties staat Admifa voor een verantwoorde uitoefening van het beroep en het bewaken van de kwaliteit ervan.