Onze klanten over ons

Wat is de reden waarom onze klanten voor ons gekozen hebben? Wat voor type klanten bedienen wij, wat zijn de ambities, verwachtingen waar wij altijd op proberen in te spelen. Lees de Admifa klantervaringen..

Onze klanten aan het woord


Björn Herbers van Autobedrijf Renault Herbers: "Een proactieve houding gaat verder dan een kop koffie en een praatje. Je hoort graag de andere kant van het verhaal en nieuwe inzichten. Zeker omdat ik als ondernemer verder denk dan alleen mijn eigen autobedrijf. Je wilt bouwen aan een goede toekomst. Het gaat om het geven van het juiste advies op het juiste moment". 

Lees het volledige interview..


Een trouwe klant van Admifa is Marskramer Emmer-Compascuum, de winkel van enthousiaste ondernemers Edwin en Karin Moes. Een prachtige winkel met eigenlijk drie winkels onder één dak. De winkel wordt ook wel de V&D van de regio genoemd en dat is niet voor niets. Eigenaar Edwin vertelde ons alle ins-en-outs.

Lees het volledige interview..


De Natuurdrogist is een bekend gezicht in de Stadskanaal. Ga je kan er bijna niet omheen als je door het centrum loopt of de markt bezoekt. Marcel en zijn vrouw Whynette hebben een drogisterij met webwinkel en bezorgen alle artikelen ook thuis.

Lees het volledige interview..