Admifa is een betrokken accountantskantoor

Wij kennen de kleinste paadjes door het oerwoud van de administratie en als het nodig is maken wij nieuwe wegen voor u. Bent u een startende ondernemer? Is uw onderneming klein of middelgroot? Wilt u doorgroeien, consolideren of stoppen? Neem eens contact met ons op. Samen vinden we passende oplossingen en zoeken we naar mogelijkheden voor uw bedrijf. Onze cliënten vallen onder het gehele spectrum van het midden- en kleinbedrijf.

Voor elke MKB-ondernemer een oplossing op maat

Mkb-ondernemers in de regio Groningen en Drenthe vinden in ons een sterke partner. Onze klanten zijn actief in de meest uiteenlopende sectoren en branches. We begeleiden mkb’ers met diverse soorten dienstverlening, waaronder administratie, belasting, accountancy, subsidies en advies bij de juiste bedrijfsstrategie.

Een willekeurige greep uit onze cliëntenportefeuille:
adviesbureaus
agrarische sector
metaalnijverheid
autobranche
detailhandel
slagerijen
wegtransport
zakelijke dienstverlening
horeca
medische beroepen
bouwnijverheid algemeen
groothandel
stichtingen en verenigingen
vrije beroepsbeoefenaren

Wat kost het voor u?

Een goede accountant betaalt zichzelf terug. Admifa Accountants en Advies zet zich dagelijks in om deze belofte waar te maken. Onze adviseurs zijn volledig transparant over de werkzaamheden die ze voor u verrichten. U krijgt vooraf een helder inzicht in de werkzaamheden die we voor u gaan verrichten. Is een taak volbracht, dan staan alle vervulde werkzaamheden vermeld in een overzichtelijke factuur.

Erkende accountants
Nieuwe ontwikkelingen signaleren we tijdig. Zo behoeden we u voor onverwachte of hoge belastingaanslagen. Precies wat u van een erkend accountantskantoor kunt verwachten.

Kies voor erkende boekhoudkwaliteiten;

Wilt u meer over ons weten?

Neem vrijblijvend contact op