De laatste nieuwsberichten van Admifa Accountants en Adviseurs

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen bij Admifa Accountants en Adviseurs. Wij zullen u op de hoogte houden van beurzen en evenementen waar u Admifa kunt vinden. Ook nieuws over onze service en dienstverlening leest u hier. Nog meer nieuws leest u in onze nieuwsbrief.

Minder belasting betalen

Uw BV gaat minder vennootschapsbelasting betalen

Maar nog niet in 2018. De aangekondigde verlenging van de eerste schijf van de vennootschapsbelasting van 20% van € 200.000 naar € 250.000 gaat namelijk niet door. De tarieven gaan vanaf 2019 omlaag. Het 20%-tarief gaat stapsgewijs in drie jaar naar 15% en het 25%- tarief naar 20,5%. Tip: u kunt winst uitstellen door bijvoorbeeld een voorziening groot onderhoud te vormen of een garantievoorziening. Ook kunt u bepaalde kosten activeren, zoals onderzoeks- en ontwikkelingskosten. Neem gerust contact met ons op voor advies over de voorwaarden en mogelijkheden voor uw bedrijf.

Automatische factuurherkenning

Nu ook bij Admifa je facturen automatisch laten herkennen

Bij Admifa maken we al geruime tijd gebruik van het online boekhoudpakket Unit4 Multivers Online. Naast de voordelen van een online boekhoudpakket zoals een automatische bankkoppeling en de Management Monitor  is het ook mogelijk uw facturen automatisch te laten herkennen door Basecone. Via een handige app op uw mobiel of via een printer met scanner maakt u een kopie van uw factuur en met 1 druk op de knop wordt deze doorgezet naar Basecone. Deze webapplicatie herkent nu automatisch om welke leverancier het gaat, wat het factuurbedrag en de factuurdatum zijn en welke grootboekrekening hierbij hoort. De boekhouding wordt hierna automatisch bijgewerkt in Multivers Online.  Dit scheelt ook weer in de accountantskosten, want wij hoeven de facturen niet meer op te zoeken. De scans van de facturen worden ook in de boekhouding opgeslagen. Zo kunnen we het zo makkelijk en goedkoop mogelijk maken de boekhouding bij te houden.