De beste keuzes maakt u met Admifa

Is uw huidige ondernemingsvorm nog wel de meest voordelige? Wat is de beste strategie voor bedrijfsovername? Vragen over (fiscaal-)juridische kwesties lopen behoorlijk uiteen. De adviseurs van Admifa kennen de wegen van de wet en helpen u de paden te bewandelen die voor u het voordeligste zijn.

Fiscaal-juridisch advies op alle fronten

Veranderingen in uw bedrijf hebben consequenties voor de juridische status. De gevolgen daarvan zijn voor een leek nauwelijks te overzien. Hulp van een accountant kan daarom een groot fiscaal voordeel opleveren. Daar hoeft u zelf niet veel voor te doen. 


Uw opties
Is het voor u fiscaal aantrekkelijk om een bv op te zetten, dan weten onze adviseurs u haarfijn uit te leggen hoe en waarom. Wilt u uw bedrijf laten opvolgen, dan kennen wij de beste strategie. Gaat u met pensioen? We helpen u dit zo te regelen zodat u optimaal van uw pensioen kunt genieten.

Admifa Boer en Recht samenwerking

Samenwerking Boer & Recht uitgelicht in RegioMagazine juni 2020.

Boer & recht

(Agrarische) ondernemers krijgen in toenemende mate te maken met complexe wet- en regelgeving. Wilt u weten welke regels in een specifieke situatie gelden? Of hoe een bepaalde regel uitgelegd moeten worden? We informeren u graag over de regels en wetgeving tot in detail. 


De adviespraktijk is misschien wel het belangrijkste onderdeel van het werk van een jurist. Door tijdig juridische hulp in te roepen, kunnen problemen of juridische discussies in veel gevallen worden voorkomen. Denk aan een juist opgesteld contract of een constructief gesprek bij een dreigend conflict.


Soms is een juridische procedure niet te voorkomen. Bijvoorbeeld als u een boete hebt ontvangen. Of iemand tekent bezwaar aan tegen de omgevingsvergunning die aan u is verleend. Boer&Recht kan een procedure voor u opstarten of u van juridische bijstand voorzien, als u door een ander in een juridische procedure belandt.


Boer&Recht helpt u graag verder.

Neem contact op met Admifa in Stadskanaal

Wilt u zelf ervaren wat Admifa Accountants en Adviseurs voor u kan betekenen op fiscaal-juridisch gebied?
Neem vrijblijvend contact met ons op, dan plannen we een kennismakingsgesprek.

Neem contact op