Kies een expert voor de verwerking van uw administratie

Uw administratie is een wettelijke verplichting. De staat wil in verband met belastingen en subsidies precies weten hoe uw bedrijf ervoor staat. Maar wist u dat een degelijke administratie ook een mooi uitgangspunt kan zijn voor uw koersbepaling?

Bepaal uw eigen strategie beter met een heldere administratie

Op basis van een inzichtelijke administratie kunt u uw onderneming doelgericht sturen. Door op een slimme manier naar uw administratie te kijken, stelt u zichzelf in staat gegrondere keuzes te maken in uw strategie. Zie een doordacht opgestelde administratie als een wegwijzer. Admifa Accountants en Adviseurs heeft experts in dienst die u graag helpen.

Voldoen aan de fiscale wet- en regelgeving

Uiteraard is het bij het opstellen van uw financiële administratie van groot belang dat u de eisen van de wet in het oog houdt. De specialisten van Admifa Accountants en Adviseurs in Stadskanaal kunnen de gehele administratie van u overnemen. Wij zijn daarvoor bevoegd, dus u komt niet voor onverwachte aanslagen te staan. Alles ligt altijd ter controle klaar. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een uitbesteding van delen van het werk.

Wilt u meer weten?

Neem snel contact op