Foutloze tussentijdse rapportages, feilloze jaarrekeningen

Accountancy gaat veel verder dan een boekhouding voeren. Een accountant heeft een officieel beschermde titel, mag zijn bedrijf als enige een accountantskantoor noemen. Dat betekent dat we bij Admifa Accountants en Adviseurs aan diverse regelgeving moeten voldoen. Onze opgeleide werknemers krijgen daarvoor continu bijscholing. Vertrouw uw jaarstukken en rapportages met een gerust hart aan ons toe. We staan u ook bij in de verbetering van uw financiële huishouding.

Jaarstukken

Het opstellen van de jaarstukken vraagt om een grondige aanpak. Maar hoe doet u dit? Onze adviseurs helpen u er graag bij. Wij weten precies hoe wij een jaarrekening opstellen. Dit creëert niet alleen inzicht voor uzelf, maar ook voor bijvoorbeeld financierders.

Verbeterpunten

Om eventuele onderhandelingen sterk in te stappen en/of goed doordachte keuzes voor uw bedrijf te kunnen maken, is het belangrijk dat u een helder inzicht heeft in de staat van uw bedrijf. Waarom gaan zaken zoals ze gaan? Waar liggen verbeterpunten? Hoe kan uw financiële huishouding nog doelmatiger worden ingericht? Antwoord op deze vragen vergroot de grip op uw bedrijfsvoering. U staat sterker in de markt.

Heeft u interesse?

Neem contact met ons op