Agrarische sector

Agrarische sector

Zeker ook in de agrarische sector begrijpen wij als geen ander dat u zich ‘t liefste bezighoudt met de kerntaken van uw bedrijf. Aandacht voor administratieve zaken, subsidiemogelijkheden, juridische- en/of fiscale zaken staan vaak niet op uw prioriteitenlijst. En toch is ook daar veel rendement weg te halen.

Door onze kennis en kunde mag u van ons op een gedegen advies rekenen afgestemd op uw persoonlijke situatie, wensen en de agrarische ontwikkelingen. De agrarische sector heeft te maken met tal van wetten en regels. Onze agrarische specialisten houden de ontwikkelingen nauw in de gaten en bespreken de mogelijkheden, regels en (financiële) consequenties graag met u. Wij hebben voor u een Full Service Concept met een breed dienstenaanbod; van subsidies, toeslagrechten, mestbeleid tot en met de bedrijfsovername. Maar denk ook aan het deponeren van de jaarstukken of het voorzien van een kredietaanvraag van een verklaring. Onze werkzaamheden op het gebied van administratie, belastingen en accountancy kunnen u tevens ontlasten.

Kennis van de mogelijkheden

Weet u zeker dat u alle subsidiemogelijkheden benut? Onze specialisten op agrarisch gebied zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en adviseren u graag.

Specifiek advies

Het agrarisch adviesteam verzorgt binnen ons Full Service Concept een breed dienstenaanbod: van (fiscale) subsidies tot toeslagrechten en van mestbeleid tot bedrijfsovernames.

De kennis en kunde van onze specialisten zorgen ervoor dat u kunt rekenen op een gedegen advies, afgestemd op uw situatie en de ontwikkelingen in de agrarische sector. Onze adviseur houdt de actuele stand van zaken bij, zodat u zich kunt richten op de dagelijkse werkzaamheden! Met als resultaat; een gezonde financiële bedrijfsvoering.